skip to Main Content
   vzw ARMA,  Actiecomité Ruimte en Mobiliteit Asse
S

Steun ARMA in haar juridische strijd

Nu de provincieraad het Provinciaal Ruimtelijk Uitvoeringsplan (PRUP) Asse heeft goedgekeurd en daarmee de vele bezwaarschriften en handtekeningen naast zich heeft neergelegd, is ARMA verplicht om haar strijd juridisch verder te zetten. Concreet betekent dit dat wij een procedure voor de Raad van State moeten inzetten, als LAATSTE KANS om de driekwartsring, die het centrum van de gemeente doormidden zal snijden, een halt toe te roepen.

In de procedure voor de Raad van State laten wij ons bijstaan door een advocaat gespecialiseerd in ruimtelijke ordening. Voor deze diensten moeten wij weliswaar een aanzienlijke financiële bijdrage leveren. Wij richten daarom een warme OPROEP aan al onze sympathisanten om ons hun steun te verlenen zodat we deze strijd OOK FINANCIEEL kunnen aangaan.

Nu het nog kan…. verleen uw steun aan ARMA en help ons het drama van een driekwartsring die het centrum doorklieft en isoleert, voorkomen. U kan ons steunen door te storten op de rekening van ARMA vzw, dit is: BE13 7360 1931 9939. Meer informatie vindt u op www.arma-asse.Be. Wij zijn bereikbaar voor al uw vragen via [email protected]

ARMA is strijdbaarder dan ooit! Wij danken u voor uw steun!

Wenst u ons financieel te steunen?

Dat kan, u kan een bijdrage storten op het rekeningnummer: IBAN: BE13 7360 1931 9939

Met de melding “sponsoring”

onze gegevens zijn

vzw ARMA
Edingsesteenweg
1730 Asse
Ondernemingsnummer: 0642699036
Rekeningnummer: IBAN: BE13 7360 1931 9939

Wenst u een factuur en/of een persoonlijk contact stuur ons dan een bericht, wij nemen met plezier contact met u op.

stuur uw bericht naar: [email protected]

Back To Top